Çikolatalı Top Kek Tarifi Rulo Buzluk Böreği Tarifi Patatesli Çıtır Börek Tarifi Pratik Büzme Baklava (Gazete Baklavası) Lazanya Tarifi

TAZE TARHANA ÇORBASI

MALZEME :

  • 2 kaşık un
  • 2 kaşık yağ 
  • 250 gr yoğurt 
  • 1 kaşık domates salçası 
  • 1 kaşık biber salçası 
  • Nane
  • 1 litre et suyu (4 bardak)
YAPILIŞI :
  • Bir tencerede yağla unu pembeleşmeden kavurunuz.
  • Salçaları hafif sulandırıp ilave ediniz .
  • Et suyunu karıştırarak dökünüz .
  • Yoğurdu iyice ezip ilave ediniz.
  • İstediğiniz koyuluğa gelinceye kadar pişiriniz.
  • Çorbayı kaseye boşaltıp üzerine nane serpiniz.
  • Kırmızı biberli yağ gezdiriniz.
  • İstediğiniz garnitürle sofraya alınız.
Paylaş: Google Plus

Yazar: Elif Sude Şahin

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder