Çikolatalı Top Kek Tarifi Rulo Buzluk Böreği Tarifi Patatesli Çıtır Börek Tarifi Pratik Büzme Baklava (Gazete Baklavası) Lazanya Tarifi

FISTIKLI DONDURMA

MALZEME :

  • 1 litre süt
  • 250 gr şeker
  • 5 gr salep
  • 100 gr iç Antep fıstığı
YAPILIŞI :
  • Yukarıdaki gereçlerden kaymaklı dondurma hazırlayınız.
  • Fıstıkların kabuklarını soyup havanda dövünüz.
  • Dondurmayı ateşten alınca içerisine fıstıkları atıp savurarak soğutunuz .
  • Buz kalıplarına dondurmayı koyup karıştırarak dolapta dondurunuz .
  • İstediğiniz donma derecesine gelince dondurma kaplarına koyup takdim ediniz.
Paylaş: Google Plus

Yazar: Elif Sude Şahin

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder